Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Csillag Születik 3: Nemzetközi lesz?

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Csillag Születik 3: Nemzetközi lesz? Nyomtatás E-mail
2011. március 21. hétfő, 13:06
AddThis Social Bookmark Button

Izraeli fiatalember, kínai énekes,  székelyföldi, felvidéki nótafa, perui zenés, ukrán hölgy koreai tánccal, bolgár kutyaidomár - akárcsak a Való Világ 4-re, a Csillag Születikre is több ezren jelentkeztek. A Bors magazin szerint rengeteg külföldi származású ember próbál szerencsét. Mindenki próbálta meggyőzni a zsűrit alkalmasságáról: Oroszlán Szonját, Hernádi Juditot, Szirtes Tamást valamint Fáy Miklóst is.

Volt köztük izraeli fiatalember, kínai énekes,  székelyföldi, felvidéki nótafa, perui zenés, ukrán hölgy koreai tánccal, bolgár kutyaidomár, dél-afrikai és német felmenőkkel rendelkező magyar táncos, olasz rapper.... Ők és sokan mások mellettük számos nyelven produkálták magukat: angolul, franciául, kínaiul olaszul, meg magyarul is azért. Egy fiatal srác, Bramucci Roland olasz nyelv rappelt.

Stohl Andris zsidó vicce(Izrael legnagyobb zenei tehetségkutató műsora a "Kochav Nolad", magyarul "Csillag születik")

A srác egri és tizenhat évig élt Olaszországban, mert apja olasz, anyja pedig magyar... Ő pl. tizenhét éves kora óta zenél. Kint Olaszországban gyakran lépett fel klubokban, és rádióadásokban is szerepelt. Fogalma sincs róla, hogy ki nevezte be a versenyre. Olaszul és magyarul is rappelt a zsűrinek a válogatáson. Hiába, Magyarország mégiscsak a világ közepe.

QZ