Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Már megjelenése előtt díjat kapott a My Promised Land

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Már megjelenése előtt díjat kapott a My Promised Land Nyomtatás E-mail
2013. augusztus 16. péntek, 07:00
AddThis Social Bookmark Button

November 19-én egyidejűleg lát napvilágot New Yorkban, Rómában, Amszterdamban és Tel-Avivban Ari Shavit My Promised Land című könyve, amely kíméletlen igazmondással tár fel eddig ismeretlen tényeket a huszadik századi közel-keleti zsidó honfoglalásról.

Új tények sokaságát közli az izraeli atomfegyverről és nukleáris politikáról, sokkoló részleteket ismertet a megszállt területeken lévő internálótáborokról és a zsidó állam történetének és jelenének más kényes kérdéseiről My Promised Land című könyvében Ari Shavit, a Haaretz című izraeli lap főmunkatársa. A könyv, melynek megjelenését New Yorkban óriási érdeklődés előzi meg, a könyvkiadás történetében szinte példátlan módon, már megjelenése előtt elnyerte a Ari Shavit: My Promised LandNatan Alapítvány 50 ezer dolláros díját. A „prepublikációs díj” egy részét (15 ezer dollár) a szerző kapja, a további 35 ezer dollár a könyv népszerűsítését és terjesztését hivatott segíteni.

A szerző a díj indokolása szerint „kíméletlen igazmondással” tár fel eddig ismeretlen vagy alig ismert tényeket a huszadik századi közel-keleti zsidó honfoglalásról. A My Promised Land – magyar címe várhatóan Hazám, az ígéret földje lesz – november 19-én egyidejűleg lát napvilágot New Yorkban, Rómában, Amszterdamban és Tel-Avivban.

Shavit könyve a Random House érdekeltségébe tartozó Spiegel & Rau gondozásában jelenik meg. A kiadói csoport most a Penguin Random House nevet viseli, mivel az amerikai és brit kiadói óriás 2012-ben egyesült, és ezzel a világ legnagyobb könyvkiadói vállalkozása lett.

A magyarországi kiadásról tárgyalások folynak. 

 

Forrás: olvasoterem.com