Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... JNews ... Napi hírek ... Harmadszor is Nyitott Ajtók Napja

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Harmadszor is Nyitott Ajtók Napja Nyomtatás E-mail
2012. szeptember 03. hétfő, 09:01
AddThis Social Bookmark Button

Szeptember 9-én, vasárnap koncertekkel, gyerekprogramokkal, játékokkal, zsidó ételekkel telik meg a budapesti Révay utca a harmadik Nyitott Ajtók Napja alkalmából. A már hagyományosnak tekinthető rendezvény ezúttal is a Bálint Házban és a Révay utcában vár, a korábbiaknál szélesebb programválasztékkal várja a látogatókat kora délutántól késő estig.

A Bálint Ház újra kitárja a kapuit: szabad a ki-és bejárás. Érdemes átlépni a küszöböt mindkét irányba, hiszen nemcsak a ház, hanem az utca is felpezsdül. Programokkal, árusok színes kavalkádjával, zsidó finomságokkal várnak minden érdeklődőt a Bálint Házban és a ház előtt, a Révay utcában.

Az új jelképen színes mezüzék láthatók, ennek jegyében zajlik majd minden e napon is a Bálint Ház körül: lesz sokféle műsor, rengeteg barát, számos kíváncsiskodó. A programkavalkád eltünteti egy napra az álmos, csendes nyári utcát. Szól majd a dal és mozoghat a kar, gyerekek rohangálnak felnőttek lábai között, felnőttek sétálgathatnak a díszletek és pultok mellett, a zene és zsibongás pedig mindenkinek kijut majd. Itt lesz Huzella Péter, Till Attila, Bíró Eszter, Müller Péter Sziámi és barátai (Takáts Eszter, Szakcsi Lakatos Béla, Kirschner Péter és a CATSANDOX zenekar) valamint DJ Dominique is.

Egész délután kézműveskedés kicsiknek és nagyoknak, játékok József Álomköpenye körül, Kérdezd a RabbiKAT! Darvas Istvánnal és Verő Tamással. Kirakodó vásár, Gyuszi bácsi kifőzdéje, Kincskeresés a Révay utcában, arcfestés, fitnesz programok. 

Forrás: kultura.hu