Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Kép ... Dalszövegíró pályázati felhívás Zöld Izrael címmel

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:

Dalszövegíró pályázati felhívás Zöld Izrael címmel Nyomtatás E-mail
2011. május 02. hétfő, 08:06
AddThis Social Bookmark Button

A JMPoint Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet és a MAZSIHISZ Oktatási Osztálya közös pályázatot hirdet, Zöld Izrael címen középiskolások és egyetemisták számára. A pályázatra olyan dalszövegek beküldését várjuk, melynek tematikája: a megújuló energiaforrások használata, a környezetvédelme, és a fenntartható fejlődés biztosítása Izraelben.

A pályaműveknek láttatnia kell, mely alapvető értékek köré szerveződik ez a fajta gondolkodás, milyen alternatívái lehetnek a jövőben a „zöld energia” felhasználásának Izraelben, hiszen ezek közül a szövegek közül a legjobbak megzenésítésre kerülnek, a Béta-műhely művészeinek segítségével.

A pályamunkákat e-mailben és/vagy postai úton várjuk, a pályamunkákhoz mellékeljék a következőket: név, cím, életkor, iskola neve, a hallgató elérhetősége (e-mail cím, mobiltelefonszám).Egy dalszöveggel lehet pályázni. A három legjobb szöveget a No Seatbeltz, fiatal rock-alternatív zenét játszó zenekar előadásában lehet majd meghallgatni a május 28-án 20:00-tól megrendezésre kerülő partyn, melyen a pályázaton indulók ingyen vehetnek részt. A koncert pontos helyszínéről a pályázat beadása után értesülhetnek a pályázók.

A pályázó a pályázat benyújtásával jogszavatosságot vállal, hogy az általa beküldött szellemi termék a sajátja, és hozzájárul, hogy a művek korlátlan felhasználási és felhasználás engedélyezési joga (díjazástól függetlenül) a JMPoint Alapítvány tulajdonába kerüljön. Természetesen, ezzel a szerzői jogai nem vesznek el, és esetleges további felhasználás esetén mindenhol fel lesz tűntetve a neve.

Pályázatok beküldési határideje: 2011. május 21. 24:00

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Levelezési cím: JMPoint Alapítvány, 1388 Budapest, Pf.: 84.

A Zöld Izrael programsorozat támogatói:
The Dutch Jewish Humanitarian Fund
Izraeli Kulturális Intézet