Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Kép ... Pesachon malac és barátai

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:
Birthright

Pesachon malac és barátai Nyomtatás E-mail
2009. május 06. szerda, 08:41
AddThis Social Bookmark Button

A bűvész, a szaki, a neje, a nyula és a többiek. Ebben az évadban utoljára a Kinoban lépnek színpadra május 23-án, az Etgar Keret ihlette abszurd komédiában, Schmied Zoltán és Bánki Gergő főszereplésével.

Csőszerelő hősünk párkapcsolati (és észlelési) nehézségekkel küzd, mindent megtesz, hogy halódó házasságát egyben tudja tartani, dolgozik, kávézik, látszólag nem érinti meg semmi. Barátja ezzel szemben keveset beszél, ritkán lelkesedik és hosszú ideig megfejthetetlen, ismeretlen dilemmája egyre mélyebb depresszióba süllyeszti.

A nagy kérdés az, hogy felszínre tudják-e küzdeni magukat, megtalálják-e a célt, a kiutat; és hogy ebben segít-e a kávé, a kalap, a ragasztó, a cső, a cseppek, a fületlen fiú, a nyúl, Bart Simpson, az utcakő, a kard, a malacpersely…

Rendező: Borgula András.További képek

A szerzőről: az izraeli könyvesboltokból állítólag Etgar Keret könyveit lopják a legszívesebben. Keret egyszerű és mégis sokrétű párperceseit az abszurd kedvelőinek ajánljuk, azoknak akik Örkény, vagy Cortazar műveiért is rajonganak. A rövid történeteinek hősei általában hétköznapi helyzetekben lépnek elénk, ám világuk egy szempillantás alatt fordul egyet, amikor egy furcsaság, egy különös apróság, egy szokatlan képesség vagy jellemvonás kerül előtérbe. A Gólem csapata lehetőséget teremtett a magyar tolvajoknak is az akcióra!

Jegyek, novelláskötet és Pesachon malac kaphatók a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen és a Kinóban. 

Helyszín: Kino (volt Szinbád), Szt. István krt. 16.

Időpont: május 23., 19.30.

www.atrukk.hu

www.golemszinhaz.hu