Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Kép ... II. Nemzetközi Kabbala-szeminárium Budapesten

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:
IC

II. Nemzetközi Kabbala-szeminárium Budapesten Nyomtatás E-mail
2009. március 16. hétfő, 07:18
AddThis Social Bookmark Button

A hagyományos zsidó misztika a mai ember nyelvén szólal meg. A Kabbala bölcselete azt beszéli el, hogy mi végre születtünk, miért élünk, honnan jövünk és merre haladunk azt követően, hogy ebben a világban utunk véget ér. A Kabbala nemcsak elvont tanítás, tiszta elmélet, hanem rendkívül gyakorlatias életszemlélet.

II. Nemzetközi Kabbala-szeminárium Budapesten

Kabbala-szeminárium Z’ev Ben Shimon Halevi-vel, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület szervezésében!

2009. április 4-5. szombat-vasárnap

Merlin Színház (Budapest V. ker., Gerlóczy u. 4.)

A tanfolyamot Z’ev Ben Shimon Halevi (Waren Kenton) angol nyelven tartja, magyar tolmáccsal. (Előképzettség nem szükséges!)

Kabbala: a lét rejtett tudománya.

A hagyományos zsidó misztika a mai ember nyelvén szólal meg. A Kabbala bölcselete azt beszéli el, hogy mi végre születtünk, miért élünk, honnan jövünk és merre haladunk azt követően, hogy ebben a világban utunk véget ér. A Kabbala nemcsak elvont tanítás, tiszta elmélet, hanem rendkívül gyakorlatias életszemlélet.

Részletek a programból:

A Valóság négy szintje, avagy a Létezés a Kabbala szerint ▪ Élet-halál és reinkarnáció ▪ Belső gyakorlat ▪ Meditáció ▪ Asztrológia és kabbala ▪ A sors anatómiája ▪ A zarándok útja a Mennyei Jeruzsálembe

Warren Kenton, héber nevén Z’ev ben Shimon Halevi, 1933-ban szefárd család sarjaként született Nagy-Britanniában. Több mint 45 éve tanulmányozza és gyakorolja a Tanítást, és Európában, Észak Afrikában és Izraelben már minden jelentős kabbalista helyen megfordult. 14 Kabbaláról szóló könyvét 14 nyelvre fordították le, többek között héberre, japánra, magyarra, görögre és szlovénre. Magyarul eddig “A Kabala Útja” és a “Pszichológia és kabbala” című művei kaphatók.Ki hitte volna, hogy megfelelő vonalrendszerrel az isteni és az emberi világ összes struktúrája szemléltethető, a politikai berendezkedéstől az egyedfejlődésig? Én még mindig nem hiszem, de el kell ismernem: a Kabbala – vagy legalábbis, amit Warren Kenton iskolája annak nevez – képes arra, amire a nyugati filozófia lassan kétszáz éve nem: mindenre van válasza.” (Réz Anna, Szombat)

Warren Kenton a nemzetek, népek, kisebbségek egyenrangúságát és testvériségét hirdető univerzalizmusok helyett a vallások és misztériumok univerzalizmusát hirdeti. Buddha, Mózes, Jézus és Mohamed jelennek meg kézen fogva, szeretetben.” (Gadó János, Szombat)

A szemináriumra érdemes időben jelentkezni, mert azon maximum 50 hallgató vehet részt!

Jelentkezés és regisztráció:
E-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , vagy a 311-6665-ös irodai telefonszámon, munkanapokon a délutáni órákban.

Részvételi díjak:
Elővételben március 30-ig: 16.000 forint
Március 30-a után: 18.000 forint
Diákok, Mazsike tagok és nyugdíjasok részére március 30-ig: 14.000 forint

Időpont: 2009. április 4-5. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Merlin Színház
Pontos cím: Budapest V. ker., Gerlóczy u. 4.

A helyszínen kedvezményes étkezési lehetőséget tudunk biztosítani!

A részletes program ide kattintva tekinthető meg:

http://www.mazsike.hu/kabbala+szeminarium.html

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek