Elérhető mobil alkalmazásunk.
Online zenehallgatás,
legfrissebb hírek, cikkek
bárhol, bármikor:

 

 

 

 
 
 
 
Főoldal ... Heti szakasz - ajánló ... Hang ... N6N7 - csapjunk bele!

Hírlevél

Eseménynaptár

<<  2020.    >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hirdetés

A rádióadók hallgatásához
Winamp Player javasolt:
IC

N6N7 - csapjunk bele! Nyomtatás E-mail
2009. december 11. péntek, 12:33
AddThis Social Bookmark Button

Kétségkívül az idei hanuka legnagyobb durranása a Budapest szívében, harminc helyszínnel induló Negyed6 Negyed7 fesztivál.

A fesztivál már péntek este, a Kidma nevű ifjúsági csoport Zsinagóga tours nevű programjával elindul, aminek keretében egy csapat lelkes fiatal a Kazinczy utca különleges hangulatú ortodox közösségével megy szombat esti imára. Majd a Sirályban Minyó Szert Károly: Hanukkai fény/kép teremtés fénybiciklin című produkciójához csatlakozunk.

A Rotfront is fellép a Take5-ban


A Negyed6 Negyed7 fesztivál hivatalos nyitó bulija (és egyben az egyik legnagyobb durranása is) a Take5-ban fellépő német banda, a Rotfront és Gryllus Dorka koncertje, amit utána Tilos rádiós party követ.

A fesztivál alatt beszélgetések, koncertek, filmvetítések, kiállítások és mindenféle jóság is, minden korosztálynak és érdeklődési körnek terítékre kerül. De a főszervező Schönberger Ádám rámutatott, hogy a kezdeményezés, ami most összefogja a két központi kerület színe-javát igazán azért különleges, mert ezek a programok a helyek állandó, hasonló programjai. Az egykori zsidónegyed zsongásához méltó fesztivált pedig mikor is lehetne szervezni, ha nem az egyik legismertebb zsidó ünnepen? Érdemes tehát csemegézni a különböző lehetőségek között, hiszen a Negyed6 Negyed7 nem egy nyolc napos csodának indult. Végre talán újra felpezsdül az élet, hogy –Ádám szavaival élve- ezek a kerületek ne az éjszakai közvilágítás hiányáról legyen híres. Érdemes tehát nyitott szemmel járni és figyelni az N6N7 továbbterjedését is.

A programok napi bontásban vagy keress N6N7 programfüzeteket!